Famase 20132214

Els aspectes més importants per iniciar un projecte empresarial amb èxit són la idea sobre la qual es basa i les actituds i aptituds de l’emprenedor. Així, cal que l’emprenedor tingui una idea clara de negoci, perquè aquesta és la base del projecte i el seu fet diferencial. Per tant, és molt important pensar-la bé, madurar-la, avaluar-la i millorar-la.

Paral·lelament, les possibilitats d’èxit d’un projecte empresarial també depenen de les competències emprenedores de les persones que implementen la idea.

 • Avalueu la vostra idea de negoci 
  Conegueu l’estat de maduresa del vostre negoci amb el Test Idea, una aplicació informàtica gratuïta que us farà reflexionar sobre el vostre projecte i el procés d’emprenedoria. El test també identifica els punts forts i febles de la vostra idea.


 • Teniu perfil d’emprenedor? 
  Accediu a l’aplicació gratuïta Les Claus per Emprendre i descobriu si sou una persona emprenedora. Aquest programa us ajuda a treballar i incorporar les actituds, habilitats i destreses que contribueixen a l’èxit de qualsevol projecte empresarial.


 • Experiències emprenedores 
  Conegueu les històries d’emprenedors que han fet el pas d’iniciar el seu propi projecte empresarial. Us oferim un banc de casos de projectes engegats els darrers anys amb el suport del programa Inicia per la creació d’empreses.


 • Assessorament per a la creació d’empreses 
  Abans de decidir-vos a crear una empresa podeu participar en xerrades, seminaris i altres accions que us poden ajudar a fer el pas amb totes les garanties d’èxit. El programa de creació d’empreses Inicia us ofereix diverses accions de sensibilització i motivació.


 • Causes de fracàs en l’emprenedoria
  Cal que tingueu present i analitzeu la possible presència en la vostra idea de negoci de causes de fracàs empresarial. Aquestes han de ser analitzades des d’una perspectiva formativa, de manera que aquesta lectura us ajudi a identificar els factors de risc del vostre projecte.

Publicat per GENCAT

Deja una respuesta