• Data: 14/10/2013
  • Hora: 18:30h
  • Barcelona

Lloc: Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (c/ Jordi Girona 1-3, Barcelona)

El proper dilluns 14 d’octubre de 2013, a les 18.30h, tindrà lloc a l’Escola Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la UPC, unamasterclass sobre aigua a càrrec del president executiu del Grup Agbar (Aigües de Barcelona), Àngel Simon.

En aquesta conferència-masterclass, Simon analitzarà l’estat actual de l’aigua al món (distribució, reptes i oportunitats) per presentar elmodel de negoci d’Agbar com a líder en aquest sector, un model basat en el desenvolupament del talent dels professionals que configuren aquest gran grup dedicat a la gestió integral del cicle de l’aigua, que compta amb més de 140 anys d’història, té presencia en 11 països i distribueix aigua a més de 26 milions de persones.

Aquest acte comptarà també amb la presència del director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Sebastià Olivella, i del Delegat del Rector a la Fundació Politècnica de Catalunya, Josep Coll.

Aquest acte és obert i gratuït. Per a assistir a aquest acte és necessari confirmar assistència a través del formulari «hi vull assistir» que trobaràs al marge d’aquestes línies. PLACES LIMITADES.

Publicat per UPC

For youEl próximo lunes 14 de octubre de 2013, a las 18:30h, tendrá lugar en la Escuela Superior de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos de la UPC, una masterclass sobre agua a cargo del presidente ejecutivo del Grupo Agbar (Aguas de Barcelona), Angel Simón.

En esta conferencia-masterclass, Simón analizará el estado actual del agua en el mundo (distribución, retos y oportunidades) para presentar el modelo de negocio de Agbar como líder en este sector, un modelo basado en el desarrollo del talento de los profesionales que configuran este gran grupo dedicado a la gestión integral del ciclo del agua, que cuenta con más de 140 años de historia, tiene presencia en 11 países y distribuye agua a más de 26 millones de personas.

Este acto contará también con la presencia del director de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería de Caminos, Canales y Puertos,Sebastián Olivella, y del Delegado del Rector en la Fundació Politècnica de Catalunya, Josep Coll.

Este acto es abierto y gratuito. Para asistir a este acto es necesario confirmar asistencia a través del formulario «quiero asistir» que encontrarás al margen de estas líneas. PLAZAS LIMITADAS.

Deja una respuesta