Banc Al 2013

El Gran recapte

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

 Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba a la cinquena edició.

El Gran Recapte d’Aliments al 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1000 punts de recollida i vam comptar amb l’ajuda de 13.000 voluntaris. La fita per a l’edició del 2013 és assolir 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 15.000 voluntaris.

banc aliments

El Gran Recapte d’Aliments es una campaña de recogida de alimentos para conseguir que aquí, las personas más necesitadas reciban ayuda alimentaria. Simultáneamente los cuatro Bancs d’Aliments de Catalunya llevan a cabo la campaña del Gran Recapte con el objetivo de dar respuesta a las urgencias alimentarias de las personas más necesitadas de nuestro entorno. El Gran Recapte d’Aliments en Catalunya quiere dar también a conocer la situación que atraviesa este grupo, que debido a la crisis económica que estamos viviendo, ha ido creciendo.

Se calcula que actualmente un 20% de la población vive en situación de pobreza en Catalunya. Estas personas requieren nuestra solidaridad y nuestra capacidad organizativa para no convertirse en personas marginadas. Y es con este objetivo que desde los Bancs d’Aliments se pone en marcha este proyecto, que este año llega ya a la quinta edición.

El Gran Recapte d’Aliments de 2012 recogió 2.727.000 kg en más de 1.000 puntos de recogida y contó con la ayuda de 13.000 voluntarios. La meta para la edición de 2013 es alcanzar 3.000.000 kg gracias a la colaboración de 15.000 voluntarios.

http://www.granrecapte.com/ca/donacions/

Deja una respuesta