ssswsqq

L’Índia és un dels mercats amb expectatives econòmiques més elevades.

Els seus 1.220 milions d’habitants el fan el segon país del món més poblat (amb l’expectativa per l’any 2050 de ser el primer). El país es caracteritza per un fort creixement econòmic, però socialment encara subsisteix una forta desigualtat basada en un sistema de castes. Políticament, el país és molt burocràtic, la qual cosa afavoreix la poca transparència.

En el desenvolupament energètic serà determinant com un dels majors consumidors. EL país posseeix importants reserves de carbó, petroli i gas natural.

Les expectatives per l’empresa es troben principalment en projectes d’infraestructures, energies renovables, producció tèxtil o turisme. No obstant, el saldo comercial amb l’Estat espanyol és negatiu (expedicions de 1.335 M EUR enfront dels 2.807 d’introduccions, però amb una millora important de la taxa de cobertura).

Bombai amb 18,8 milions d’habitants és el gran centre econòmic i empresarial de l’Índia.

Dimecres 3 de desembre de 2014
De 09.00 h a 10.30

Mes info a Acció GENCAT

Deja una respuesta